Forsvars containere

Containere og utstyr for  for fredsbevarende styrker

 
     
 
lefttop
 

 

Containere for militært bruk

Early Conex Transportation Container

TIDLIGERE

Så tidlig som under andre verdenskrig begynte den amerikanske hæren å eksperimentere md å bruke containere for levering av forsyninger til krigs soner. Lasten ble forsinket på havnene på treg av og pålessing av lastebåtene. Hæren mistet penger på grunn av nasking og i transitt skader. I 1948, ble det utviklet pilot modeller og USA Transport Corps adopterte "Transporter, En tidlig container som fraktet husholdningsartikler etc til felten. Sent i 1952, transport Corps utviklet Container Express (Conex) og erstattet "Transporter". En forsendelse som vanligvis tok rundt 55 dager å levere ble redusert til 27 dager.
Den 20 fot lang med 8 1/2 fot høy med 8 fot bred ANSI og ISO containeren er den primære størrelsen for enhetsutstyr. Større containere kan brukes i uforutsett tilfeller eller under mobiliseringer. ISO container er allerede en standardisert del av verdens kommersialiserte frakt og transportsystem og 20 'størrelse er hovedsakelig brukt i 90% av fraktene.

 

I DAG

CONTAINERTECH er forpliktet til kvalitet, med design kunnskaperr som supplerer de militære, offentlige institusjoner og private selskaper over hele verden.

CONTAINERTECH har på kort tid blitt et svært kompetent og nyskapende produsent av spesiell containerløsninger, basert på erfaring og nær kontakt med våre kunder, CONTAINERTECH tilbyr spesialtilpassede og skreddersydd pålitelige løsninger, slik som våre multi-funksjons containere med plattform-system, på en eller begge sider av containeren.
Enheten kan gjøres i flere versjoner basert på kundenes krav og er mye mer kostnadseffektiv, systemet distribuerer veldig raskt.

 

CONTAINERTECH leverer også flere andre typer militære containere, inkludert:
• Kontor og kommando containere
• Spesielle verksted containere
• ammunisjon og sprengstoff containerne etter norske DSB forskrifter
• Pumpe og filter enheter
• EMP beskyttet kommunikasjon og elektrisk verksted containere
• Krokløfter containerne etter STANAG 2413
• Medisin containere inkludert EX sikre kjøle enheter


CONTAINER MED BESYTTELSES SYSTEMS OG SPESIAL CONTAINER
E
CONTAINERTECH har spesialisert seg i produksjonen av høykvalitets utvidbare Shelter systemer som oppfyller kravene til rask klargjøring i fjerne området, kvalitet og sikkerhets sertifiseringer for militære, katastrofe innsatser, brannberedskap, og for vanlig militær leire.
Vi konstruerer og produserer beskyttede containere og spesielle containere for militære og sivile formål. Alle container systemer som mobile shelters kan leveres med  beskyttelse mot ballistisk angrep. Alle containere vil bli sertifisert etter ombygging i vår egen testing jigg, se her for mer informasjon.


BESKYTTEDE TRE-I-EN CONTAINERE
CONTAINERTECH har utviklet en ny tre-i-en container beregnet for militære og sivile formål. Systemet er svært enkelt å håndtere og absolutt pålitelig. Det kan brukes som et nødrom eller som andre medisinske innretninger, som et trenings anlegg, kjøkken container eller et kontrollsenter. Det kan splintbeskyttes i henhold til STANAG standard.

 

STANAG 2413 KROKLØFT CONTAINER
20ft ISO STANAG 2413
krokløft container opereres med krokløft bil uten bruk av gaffeltruck eller kran. Containerne kan bli levert som standard 1CC 20ft x 8ft x 8.6ft eller 1C 20ft x 8ft x 8ft for transport i Hercules C-130 transportfly.

F
OR ALLE CONTAINERE
Container opsjons pakker kan bli levert til militær og fredsbevarende styrker over hele verden og inkluderer varierte løsninger som:
• Strukturerte tillegg
• Elektrisk og røranlegg
• Power generators
• Klima
kontroll
• Interiør tillegg
• Deployment tools
Kommunikasjons systemer
• Andre tillegg

Alle
containere levert av Containertech som opprinnelig er CSC godkjent er også godkjent etter ombygging hos oss, det er et kvalitets stempel som ikke mange kan tilby.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
righttop