Shelter, boliger, moduler

Containere og moduler som kan settes sammen

 
     
 
lefttop
 

 

Moduler/shelter for opphold og innkvartering

 

INNOVATIV MODUL/SHELTER DESIGN

Containertech utvikler produkter og løsninger i samarbeid med partner selskaper, enten i henhold til detaljerte kunde spesifikasjoner eller med egne skreddersydde løsninger. På grunn av lang erfaring og ny teknologi er Containertech i stand til å tilby løsninger for de mest ambisiøse og utfordrende krav.

Containertech design er svært innovativ og kostnadseffektivt sammenlignet med andre konsepter tilgjengelig. Basert på vår erfaring har vi i utgangspunktet tre fokusområder når vi designer og bygger nye shelters/moduler:

- Fleksibilitet
- Pålitelighet
- Kostnadseffektivitet

Containertech vet at brukerne av våre containere og shelters er vant til ekstreme og varierende forhold i alle deler av verden, alt fra sand, storm til snø og stormer samt Arctic kulde til ørkenvarme.

Vi vet at muligheten til å redusere investeringene er mer og mer viktig for våre kunder. Materialet som anskaffes bør kunne gjenbrukes flere ganger og den effektive levetiden må være høy.
Bedre prosjektering basert på ovennevnte faktorer så vel som lavt transport volum, fornuftige investeringer og driftskostnader er nøkkelfaktorer for Containertechs containere og shelters.

Vårt utvalg av spesielle moduler/shelters omfatter boligmoduler, diesel elektriske reefers (kjøle containere), vanntanker/lagre, feltkjøkken, strømforsyning, avløps vannbehandling, eksplosiv lagre, mobile splintsikre moduler, vannrensing samt multifunksjonelle medisinlagre og komplett nøkkelferdige mobile feltsykehus.

Containertechs kombinasjon av produksjon og konstruksjons evner i Norge og Kina tilbyr innovative produkter med god design og kvalitet til svært konkurransedyktige priser.

Containertechs omfattende verkstedanlegg muliggjør levering av de beste design og kvalitets moduler til å imøtekomme hver kundes forespørsel. Vi samarbeider tett med kundene, Containertech kan levere fullstendig, nøkkelferdig prosjekter for å sikre at containere tilfredsstiller alle behov.

 

Valgfrie tilleggs funksjoner som

- Nødstrømsaggregater

- ABC -filtrerings systemer

- Luftrenseraggregater

- Kjøling av utstyr

- EMP skjerming

 

og splint beskyttelse for å nevne noen.

 

 

 

 

 

 

 

 
righttop