20' Container for tunnelvifter

Med frekvensomformer og varmepumpe

 
     
 
lefttop
 

 

20' Kombicontainer styring av tunnelvifter

Generelt

Modulene leveres komplett med innredning montert og tilkoplet med lys og varme, samt fundamenter med gjennomganger i gulv/vegg for utstyret. Enheten er laget som en kombimodul med eget rom for lager/verksted og for frekvensomformere. Ventilasjon mekanisk med filter og med/uten styring tilpasses anlegget alt. varmepumpe. Alle kabelgater skinner leveres i galvanisert utførelse alternativt rustfritt. Nødvendige gjennomganger monteres i gulv og vegg tilpasset anleggets behov.Containere 20’ ISO sertifiserte bygget i Corten stål med riflet aluminiums gulv benyttes, og oppgraderes med maling tilpasset miljøet.
Modulene innredes etter avtale og kan leveres komplett til anlegget med lys, varme, kabelgater, el. matter og montert utstyr etter avtale samt montasjeramme for tunellvifte. Bildene viser enheten installert med 1 stk ABB frekvensomformer for viftestyring. Containeren er tilpasset fro opptil 3 stk frekvensomformere. Viftene kan styres/reguleres via kontroll utvendig på containeren.
Alle elektriske tilkoblinger er i lukkede skap inne containeren.
Containerne er produsert av verdens ledende containerprodusenter og har den høyeste kvaliteten på materialer og utførelse. Alle ståldetaljer utenom de støpte og galvaniserte er laget i Corten A, korrosjonstregt stål, noe som gir høy styrke og lang levetid.
Containeren er isolert med 70 mm i vegger og 100 mm i tak. Gulvet er isolert med 80 mm. Innvendig vegger og tak kan kles med de fleste type paneler og vi kan legge inn forsterkninger hvor tyngre detaljer skal monteres på veggene.
Utvendig skap med styremoduler for frekvensomformere og vifter. LED display for visning av pådrag i % eller frekvens. Knapper for Auto/Man kjøring av viftene. Touch og PLS for justering av hastighet. Nødstopp knapp full stopp av frekvensomformere.

 

Fordeler

  • Ekstra sterk, helsveiset integrert låsekasse på dørene.

  • Galvaniserte låsestenger.

  • Cut outs”, reduserer stablings skader

 Standarder

Containeren er iht følgende standarder og deres siste versjoner:

ISO/TC-104

668

Serie 1 fraktcontainere klassifisering, utvendig dimensjoner og kapasiteter

6346

Koding, identifikasjon og merking av fraktcontainere

1161

Spesifikasjon av hjørnekasser for serie 1 fraktcontainere

1496/1

Spesifikasjon og testing av serie 1 fraktcontainere

Del 1: Generelle fraktcontainere for generell bruk

830

Fraktcontainere terminologi

Den internasjonale forening for jernbanetransport (UIC) kode 592-2 OR.

Toll overenskomsten for internasjonale transporter (TIR).

Den internasjonale overenskomst for sikre containere (CSC).

Last ned som pdf

 

 

 

 

 
righttop